Acasă Altele VIDEO: Se întâmplă în România! Jandarmii, prinși la furat

VIDEO: Se întâmplă în România! Jandarmii, prinși la furat

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: Jurnalist.ro

Te mai surprinde ceva? Crezi că le-ai văzut și auzit pe toate? Astăzi, navigând pe internet, am dat peste un episod incredibil, petrecut recent chiar la noi în țară!

Niște jandarmi din județul Ialomița, ce aveau ca obiectiv paza unor conduce de petrol, s-au ”abătut” de la ce aveau de făcut inițial și s-au pus pe… furat! În timpul zilei, jandarmii noștri au furat porumb, vorbim de câțiva saci, pe care urmau să-i transporte cu un Logan.

Jandarmi din Ialomița, prinși la furat

Aceștia au fost prinși de firma de pază din acel loc, iar apoi au băgat capul în pământ, potrivit unui material publicat de jurnalist.ro, site-ul jurnalistului Dan Bucura.

Plutonierul major, Zainea pe numele său de familie, a vrut să o dea ”la pace” cu reprezentanții firmei, pentru ca aceștia să nu depună plângere la colegii lor de la poliție.

Astea sunt lucruri cu care, bineînțeles, nu ne mândrim și întâmplări care nu sunt demne de o insistituție de stat respectabilă. Dar sunt foarte multe lucruri care ne fac mândri că suntem români!

Tocmai de aceea îți recomandăm rubrica „Mândriile patriei”, unde poți vedea cu ochii tăi că România nu este chiar așa cum o văd unii. Sau cum vor să o vadă.

POȚI CITI ȘI: Două universități din România, în topul celor mai bune din lume

POȚI CITI ȘI: Un oraș din România este inclus în topul celor mai ”sigure” orașe în vreme de pandemie

POȚI CITI ȘI: 15 hoteluri și pensiuni superbe din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.