Acasă Opinii „Ai carte, n-ai parte” sau „Te naști talent și mori speranță” ?

„Ai carte, n-ai parte” sau „Te naști talent și mori speranță” ?

0
DISTRIBUIȚI
Navigam liniștit pe YouTube până îmi apare o recomandare din „tendințe”, am pus în ghilimele deoarece acest cuvânt, după părerea mea, a devenit supraapreciat sau de neințeles.
 
Cum poate fi un trend sau în top un cuplu care nu are nici un talent, pricepere sau vocație? Habar nu am…din păcate nu pot găsi un răspuns logic sau rațional, în fine.
 
Dacă faci sport de performanță ajungi bodyguard sau interlop, dacă ai studii ajungi să „lucrezi la McDonald’s”, deci, cum este mai bine? Să te faci de râs sau să faci pe prostul la televizor și ajungi să faci într-o săptămână cât nu faci unii într-un an.
 
Toți, mai mult sau mai puțin, muncim part-time, fără să ne dăm seama. Job-ul de idiot util predomină în toată lumea și oferă un randament maxim.
 
Idiot util = Persoană care distribuie, apreciază, parodiază sau promovează nulități, mizerii și non-valori și contribuie, in mod indirect, la monetizarea videoclipurilor și articolelor.
 
Exemplu
 
Distribui melodia „cuplului anul 2020” împreună cu alte 1000 de perosane pentru amuzament și le-ai băgat în buzunar un venit aproximativ de 5-50$. ( În funcție de numărul platformelor de publicitate cu care lucrează canalul). 
 
Câteva milioane de vizualizări înseamnă câteva mii sau zeci de mi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.