Acasă Recomandări Călător dar muncitor / Idei de job-uri pentru o fire aventurieră

Călător dar muncitor / Idei de job-uri pentru o fire aventurieră

0
DISTRIBUIȚI

Fiecare dintre noi avem acel sentiment în care vrem „să evadăm” din rutină sau spațiul de confort și atunci când ne este lumea mai dragă, trebuie să ne întoarcem acasă sau să realizăm că am depăsit bugetul propus.

Echipa BDC ( Blogul de cartier) și-a propus. după câteva căutări amănunțite, să vă prezinte câteva job-uri, care pot fi practicate oriunde, oricând și mai ales într-un mediu diferit.

1.Ghid turistic

Dacă ești genul tipicar, cu multă răbdare și dedicare pot presupune că te documentezi destul de mult când vine vorba de o vacanță și prin urmare când te afli în vacanță poți posta câteva anunturi în care te oferi ghid turistic local la un preț mai redus față de ceilalți.

2. Freelancer ( Traducător sau web design )

Dacă stăpânești una sau mai multe limbi străine și îți place interacționarea cu alți oameni poți să faci niște sume frumușele fără să fi entitate juridică sau o ai o calificare în acest sens.

Există multe firme online, mai ales de călătorie, care sunt în cătare de traducător pentru a oferi clienților un pachet complet de servicii.

Dacă ai experiență în web design sunt cateva site-uri care în care pasionații de web design ( indiferent de experiență sau portofoliu) sunt „conectați” cu potențiali clienți iar site-urile respective se ocupă de facturare și securitatea tranzacțiilor, cum ar spune românul „poți să dormi liniștit noaptea”.

3. Content Writer

Dacă stai bine la capitolul inspirație sau erai primul din clasă când venea vorba de compuneri atunci înseamnă că ți-ai găsit job-ul perfect.

Bine plătit, ușor de catalogat și foarte ușor de a te face remarcat, pot spune că ai mari șanse de reușită dacă pixul alunecă pe foaie precum sania pe derdeluș.

4. Voluntariat

Fie că vobim de animale, sistemul medical sau poliție, voluntariatul îți poate deschide mai multe portițe decât îți poți imagina deoarece interacționezi cu mai multe persoane care vin din locuri diferite.

Poți să-ti descoperi hobby-uri noi sau plăceri ascunse cu care să realizezi ceea ce îți propui.

Din punctul meu de vedere, voluntariatul este ceva vital mai ales când te afli la început de drum, într-o țară noua, fără prieteni și prea multe informații despre viața sau obiceiurile din țara respectivă.

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.