Acasă Auto-moto Dacia în 2020 | Cine s-ar fi gândit?

Dacia în 2020 | Cine s-ar fi gândit?

0
DISTRIBUIȚI

Cei de la Dacia s-au gândit să ne surprindă cu noile modele in 2020. Haideți să vă arăt cu ce noutăți vine Dacia in 2020.

Primul lucru care m-a surprins plăcut este că motoarele diesel au dispărut din meniul autohtonei noastre. Viitorii posesori vor avea de ales între două versiuni, cu trei cilindri, prima fiind pe benzină ce dezvoltă 90 de cp și a doua, cu GPL din fabrică plus benzină ce dezvoltă 100 de cp.

Cu ce vine nou Dacia în 2020

În plus, Dacia vine cu o nouă cutie de viteze, în șase trepte, pentru un consum redus de combustibil și confort sporit la drum lung iar pentru cei mai confortabili, exista și o nouă cutie de viteze automată tip CVT!

La partea de design, Dacia vine cu un aspect futuristic, leduri în faruri pentru poziții care se prelungesc frumos cu grila față si o caroserie mai aerodinamică care reduce consumul de combustibil plus o deschidere camuflată frumos a portbagajului în bara spate.

La interior, care este destul de diferit față de modelele anterioare, Dacia vine cu un design al bordului îmbrăcat într-un material textil, aeratoare schimbate și un panou al climei foarte frumos restilizat.

Ca funcții, avem un ecran tactil de 8″ care, atenție, se poate conecta prin wi-fi și la Android dar și la Apple, această funcție fiind unică pe piața auto. Lângă ecran avem și un suport de telefon detașabil la nevoie plus o priza USB între volan și ecranul tactil. Pentru cei care nu optează pentru ecranul multimedia, exista si varianta de suport pe orizontală care îți transforma telefonul într-un ecran multimedia al mașinii care poate fi conectat, prin aplicație, la comenzile mașinii.

Pe lângă trapa cu care doar Sandero Stepway vine in premieră anul acesta, toate cele trei modele dispun mai nou de faruri automate care se aprind singure la lăsarea întunericului dar și de stergătoare automate. În plus, pe partea de siguranță avem și un martor în oglinzi care te atenționează în vederea unui vehicul/obstacol în unghiul mort și nu în ultimul rând, un radar pentru frânare de urgenţă pentru pietoni sau biciclete.

Cam acestea ar fi cele mai importante îmbunătățiri cu care Dacia inzestrează Logan, Sandero și Sandero Stepway in 2020, după ce, din anul 2004 și până în prezent a vândut nici mai mult nici mai puțin de 6,5 milioane de bucăți in Europa!

POȚI CITI ȘI: BMW E30 / Bestie sau jucărie? (Istorie, concepte și teorii)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.