Acasă Altele Dacă stai la bloc, trebuie să faci neapărat asta până la 31...

Dacă stai la bloc, trebuie să faci neapărat asta până la 31 decembrie. Altfel, riști o amendă usturătoare

0
DISTRIBUIȚI
lensa.ro

Dacă stai la bloc, trebuie neapărat să știi ce trebuie să faci până pe data de 31 decembrie 2023. În caz contrar, riști o amendă usturătoare.

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei a anunțat oficial că 31 decembrie este data limită pentru românii care locuiesc în apartamentele de bloc racordate la rețeaua de termoficare pentru a-și monta contoare individuale de căldură sau repartitoare.

Stai la bloc? Ce trebuie să faci până la 31 decembrie

În București ar exista, în acest moment, aproximativ 275.000 de apartamentele care nu beneficiază încă de aceste sisteme. Cei care nu se vor conforma până la data limită pot încasa amenzi de până la 1.000 de lei

”Cu ajutorul sistemelor tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică, cu citire de la distanță, veți plăti exact cât consumați!

libris.ro

În imobilele de tip condominiu și în clădirile mixte racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică sau dotate cu o sursă centrală de încălzire sau de răcire este obligatorie montarea contoarelor individuale până la 31 decembrie 2023 pentru individualizarea consumurilor de energie pentru încălzire/răcire și apă caldă la nivelul fiecărui apartament sau spațiu cu altă destinație decât cea de locuit”, a transmis Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Prețul unui repartitor începe de la 70 de lei cu TVA inclus, dar costurile pot ajunge la sume ceva mai mari. Pentru instalarea unui repartitor și a unui robinet de reglare a consumului de energie termică, românii pot scoate din buzunar în jur de 125 de lei.

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.