Acasă Altele Mobilizare de forțe pentru un bărbat dispărut în râul Olt. A fost...

Mobilizare de forțe pentru un bărbat dispărut în râul Olt. A fost găsit în fața blocului

0
DISTRIBUIȚI
libris.ro

Un caz atipic, care l-a avut protagonist pe un bărbat de 31 de ani din județul Vâlcea, a stârnit amuzamentul internauților.

Totul s-a întâmplat pe 8 iunie, când bărbatul a fost dat dispărut și căutat în râul Olt. Inițial, s-a crezut că cetățeanul în cauză a căzut în apele unui lac de acumulare.

Caz atipic în județul Vâlcea: bărbat căutat în râul Olt, găsit în fața blocului

A fost o mobilizare impresionantă din partea autorităților, iar la acest caz au intervenit chiar și pompierii militari, după ce bărbatul a fost dat dispărut în dreptul Barajului Râureni, scriu jurnaliștii de la GDS.ro.

lensa.ro

Două autospeciale de serviciu, două bărbi cu sonar, o ambulanță SMURD și câteva echipaje de scafandri din cadrul ISU Dâmbovița și ISU Olt s-au deplasat pentru a-l căuta pe bărbatul dispărut.

Spre surprinderea tuturor, bărbatul a fost găsit după câteva ore de căutări. Nu în râul Olt, ci în fața blocului său, unde a fost identificat de un echipaj de poliție.

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșitPOȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

( lensa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.