Acasă Altele VIDEO Filmarea care demonstrează că jurnalista Digi24 a fost ironizată degeaba

VIDEO Filmarea care demonstrează că jurnalista Digi24 a fost ironizată degeaba

0
DISTRIBUIȚI
libris.ro

În ultimele zile, jurnalista Digi24 Cristina Cileacu a fost ironizată intens pe internet, după ce o filmare s-a viralizat în mediul online.

Postul TV mai sus menționat a trimis o echipă de jurnaliști în Israel, iar Cristina Cileacu a devenit virală după ce s-a întins pe burtă, auzind niște ”bombardamente”, asta în timp ce câteva persoane treceau liniștite cu bicicleta pe lângă cei care transmiteau live.

La scurt timp după ce internauții s-au distrat pe cinste cu o parte din transmisia live a jurnaliștilor Digi24, a apărut și filmarea integrală, care demonstrează într-o oarecare măsură că lucrurile nu stau chiar așa cum a crezut majoritatea românilor.

lensa.ro

Filmarea de la Digi 24, ironizată pe internet

De pe filmare se poate observa cum jurnalista respectă instrucțiunile și face exact ce este recomandat într-o astfel de situație. De altfel, imediat după valul de ironii, Cileacu s-a apărat pe pagina sa personală de Facebook.

„Am prins un atac când transmiteam live şi am făcut ce se face: ne-am pus la pământ. Dl ăsta a ţinut neapărat să ne considere penibili. Îl pot anunţa ce mai zboară spre Israel, m-ar interesa ce ar face când aude alarme şi bombe simultan.

Dar nu se face, sunt un om cu capul pe umeri şi n-as dori răul cuiva vreodată. Pentru imagini complete, cu alarme şi bombe incluse, uitaţi-vă la ştirile Digi24. Restul este bla bla de expert în obscuritate şi tupeu”, a scris Cristina Cileacu, pe Facebook.

Cum este prezentată Cristina Cileacu pe site-ul Digi 24:

„Politica externă este mai mult decât o pasiune, este o preocupare constantă pentru jurnalistul Digi24. Accesul la liderii mondiali, cei care practic decid direcţia în care se îndreaptă lumea, este transpus în interviuri pentru emisiunea Paşaport diplomatic. „Experienţa se câştigă pe teren”, aceasta este filosofia de lucru după care se ghidează Cristina şi timpul a dovedit că înţelegi cu adevărat o zonă doar dacă mergi acolo suficient de des şi cunoşti oamenii. La Digi24 au rulat mai multe proiecte produse de Cristina Cileacu: emisiunea de reportaj Din|interior, campania România din interior, documentarele „Traian Băsescu- voiajul” şi „Dinastia PSD”, seria despre refugiaţii războiului din Siria, filmată în Turcia, Serbia şi SUA, campania Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene etc”

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.