Acasă Recomandări Arrow | Serialul care ne invață că imposibilul este doar un cuvânt

Arrow | Serialul care ne invață că imposibilul este doar un cuvânt

0
DISTRIBUIȚI
sursă: https://www.small-screen.co.uk/

Succesul filmelor DC sau MARVEL nu mai este un secret pentru nimeni, pot spune că aceste doua edituri au ajutat la „șlefuirea” caracterelor noastre de la vârste fragede, la început prin desene și, nu de mult, prin filme.

În cazul nostru, Oliver Queen, actorul principal, este un baiat care a fost, la început, un fel de „playboy” și este în centrul atenției datorită banilor și gafelor specifice copiilor de bani gata.

După un accidet în care ar fi trebuit să moară alături de tatăl său și o prietenă, acesta reușește să ajungă acasă după 5 ani grei, în care a fost pus la încercare. Puțină lume știe prin ce a trecut sau cum a reușit să supraviețuiască accidentului.

Are ceva special?

„Atuul” serialului, din punctul meu de vedere, este acțiunea. Te ține ”lipit” de monitor de la început până la sfârșit și te surprinde atunci când te aștepți mai puțin.

Poți fi, de foarte multe ori, indus în eroare atunci când ești ferm convins că ai înțeles rolul pe care un personaj îl are în acest serial. O secvență din cei cinci ani de captivitate poate da totul peste cap într-un timp foarte scurt.

Concluzia?

Acest serial servește ca o „pastilă” puternică de motivare și te va convinge că răbdarea, ambiția și devotamentul sunt elementele principale care stau la baza unui caracter puternic.

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.