Acasă Opinii Supărare, dezamăgire sau invidie?

Supărare, dezamăgire sau invidie?

0
DISTRIBUIȚI

Știți vorba aceea „Am trăit să o văd și pe asta” ? Am trăit-o astăzi, în premieră, când am văzut că doamna Viorica Dăncilă il acuză pe dl.președinte de „inventivitate”.

“Nu cred că poate face PSD aceste reproșuri. Să ne uităm la declarațiile liderilor politici de la alte partide, la cele ale doamnei ministru al Educației, care e profesor de Română, eu sunt inginer, să ne uităm la declarațiile preşedintelui României, care a introdus cuvinte noi în vocabularul limbii române” – Viorica Dăncilă (sursă digi24.ro ).

Frustrare, inconștiență sau naivitate?

Incă nu pot să înțeleg sau să „asimilez” aceste apariții în public, la modul, „STAI că am și eu ceva de spus” în condițiile în care nu prezinți nimic concret, logic sau creativ.

Pot spune că m-am obișnuit cu ideea că se promovează cantitatea în locul calității dar câtă răbdare să mai ai în condițiile astea? Vedem și auzim fără sa vrem prostie, panică și dezinformare.

Concluzia

Metodele clasice de relaxare/delectare sunt pe cale de dispariție. Mai bine o plimbare în parc prin furtună sau ninsoare decât 10 minute de televizor sau radio.

Îți recomandăm rubrica noastră de Opinii pentru mai multe articole asemnănătoare.

POȚI CITI ȘI: Poveste incredibilă | Rămasă fără auz, continuă să cânte folosind o metodă unică

POȚI CITI ȘI: Generatia de sacrificiu | Fapte și sacrificii răsplătite cu dezamăgirii și eșecuri

POȚI CITI ȘI: „Ai carte, n-ai parte” sau „Te naști talent și mori speranță” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.