Acasă Externe VIDEO 95 de prizonieri din Ucraina, copleșiți de emoție după eliberare

VIDEO 95 de prizonieri din Ucraina, copleșiți de emoție după eliberare

0
DISTRIBUIȚI

Optimismul arătat de Volodimir Zelenski a dat roade în cursul zilei de luni.

În ziua 474 de război, pe internet au devenit virali 95 de soldați ucraineni eliberați în urma unui ”schimb de prizonieri” cu Rusia.

lensa.ro

95 de prizonieri din Ucraina, copleșiți de emoție după eliberare

Imediat după eliberare, mulți dintre aceștia au izbucnit în plâns, copleșiți de emoție.

Moscova și Kievul au raportat, în cursul zilei de vineri, lupte încrâncenate în Ucraina. Mai multe informații apărute în spațiul public au descris primele apariții ale blindatelor germane și americane, semn al contraatacului așteptat din partea forțelor Ucrainei.

Reprezentanții Casei Albe au declarat că Rusia ar părea să-și aprofundeze cooperarea în domeniul apărării cu Iranul, primind câteva sute de drone de atac unidirecționale, gata să fie folosite în război.

În cadrul apariției sale publice de sâmbătă, Volodimir Zelenski a ținut să-i transmită un mesaj public omologului său rus, Vladimir Putin.

lensa.ro

„În Ucraina au loc acţiuni contraofensive şi defensive şi nu voi vorbi despre ele în detaliu. Trebuie să avem încredere în militarii noştri, iar eu am încredere în ei. „Am contact zilnic cu comandanții din diferite direcții. Toată lumea este optimistă. Să-i transmiteți asta lui Putin”, a spus președintele Ucrainei.

POȚI CITI ȘI: BMW E30 / Bestie sau jucărie? (Istorie, concepte și teorii)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.