Acasă Altele Atelierul de improvizații #1 (ALCOOL METILIC ȘI ALIFIE MENTOLATĂ)

Atelierul de improvizații #1 (ALCOOL METILIC ȘI ALIFIE MENTOLATĂ)

0
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă le întâlnim foarte des, alcoolul metilic (spirtul) și alifia mentolată(chinezească) pot fi utilizate cu ușurință pentru câteva improvizații, zicem noi, reușite.

Alcoolul Metilic

  1. Curățarea instalațiilor sanitare – Când doriți să curățați suprafețele cromate din baie, turnați puțin alcool pe o cârpă moale și absorbantă și ștergeți instalațiile. ( Nu este nevoie să clătiți deoarece alcoolul se evaporă iar instalațiile vor fi ca noi )
  2. Protejarea geamurilor – Dacă ferestrele casei ingheață pe timpul iernii, noi vă oferim un pont. Preparați o soluție din 1/2 cană cu alcool la 1l de apă și lustruiți geamurile cu un ziar până acestea încep să lucească.
  3. “Scut” anti-fixativ – Oricâtă pricepere am avea tot scăpăm mici picături de fixativ pe oglinda din baie dar în momentul în care dăm cu puțin alcool, oglinda va fi ca noua.
  4. Adio pete de cerneală – Dacă ați reușit să vă pătați cu puțină cerneală nu trebuie să vă speriați, înmuiați partea respectivă în alcool metilic pentru câteva minute și o puteți băga în mașina de spălat.

Crema mentolată

  1. Bătăturile vor fi o amintire – Acoperiți bătăturile cu un strat „sănătos” de alifie, puneți un bandaj peste și păstrați poziția peste noapte.
  2. Mâncărimi din cauza instectelor? – Aplicați un strat mediu de alifie peste întepături iar aceastea vor dispărea ca prin minune.
  3. „Leacul” micozei unghiilor – Puteți depăși această problemă investind timp și răbdare. Aplicați un strat gros de cremă și masați până când aceasta intră in piele, repetați acest proces de 5-7 ori pe zi și veți rămâne uimiți. (Multe surse afirmă că și cadrele medicale pot garanta succesul acestei „improvizații”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.