Acasă Altele Lidl, amendă usturătoare de la ANPC! 24 de magazine din țară au...

Lidl, amendă usturătoare de la ANPC! 24 de magazine din țară au fost închise

0
DISTRIBUIȚI

ANPC a amendat nu mai puțin de 265 de magazine Lidl în România, iar suma totală se ridică la 3,5 milioane de lei.

Motivul? Neregulile privind produsele expirate, normele de igienă și insecte, scrie site-ul ȘtirileProTV. De asemenea, nu mai puțin de 24 magazine Lidl au fost închise.

Lidl, amendă usturătoare și 24 de magazine închise de ANPC!

Reprezentanții companiei au transmis că vor face toate demersurile posibile pentru ca situația să se remedieze în cel mai scurt timp posibil.

ANPC a luat această decizie în ceea ce privește Lidl România după mai multe nereguli constatate. Printr ele, comericalizarea unor produse alimentare cu termenul de valabilitate depășit, comercializarea unor produse de patiserie care prezentau, pe suprafață, insecte, dar și neconcordanțe între valoarea prețului înscrisă la raft și cea de la casa de marcat.

În această situație, reprezentanții Lidl au luat decizia de a emite un comunicat oficial pentru a lămuri toate aspectele pentru care ANPC a decis sancționarea magazinului.

Controalele ANPC din luna curentă, într-un număr neobișnuit de mare, au vizat 85% din magazinele Lidl România. Aceste acțiuni au avut ca rezultat identificarea anumitor abateri în anumite magazine din rețea. Am făcut toate demersurile pentru a remedia în cel mai scurt timp posibil aceste situații având în vedere că, în relația cu autoritățile, noi dăm permanent dovadă de totală deschidere și pentru că ne asigurăm în tot ceea ce facem că ne îmbunătățim constant pentru a ne păstra locul în inima clienților noștri.

Încă de la intrarea noastră pe piață, obiectivul nostru cel mai important a fost acela de a oferi clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărături. Echipa Lidl România mulțumește milioanelor de clienți care ne trec pragul datorită calității produselor noastre, dar și pentru că știu că sănătatea și siguranța lor sunt prioritare pentru noi. Îi așteptăm în continuare cu produsele pe care le cunosc și le apreciază și garantăm efortul nostru zilnic pentru a le oferi la cel mai bun raport calitate-preț”, se arată în comunicatul Lidl.

POȚI CITI ȘI: BMW E30 / Bestie sau jucărie? (Istorie, concepte și teorii)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.