Acasă Altele ”Atenție la neatenție!” Întrebarea simplă cu care Elon Musk depistează angajații mincinoși

”Atenție la neatenție!” Întrebarea simplă cu care Elon Musk depistează angajații mincinoși

0
DISTRIBUIȚI

Sunt convins că ați primit, măcar o singură dată, o întrebare incomodă la un interviu de angajare. Aceste întrebări sunt adresate de către șefi pentru a-și da seama dacă tu ești ce caută ei sau nu.

Sunt și anumite ”întrebări capcană”, la care trebuie să fii ”atent la neateție”, cum s-ar zice. Un răspuns sincer îți poate compromite orice șanse la angajare, pentru că șefii, din acea întrebare, își dau seama cum ai proceda tu într-o anumită situație-cheie.

Află că Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, adresează o singură întrebare pentru a-și da seama dacă omul din fața lui este cel pe care îl caută.

”Care au fost cele mai dificile probleme pe care le-ai rezolvat și cum ai făcut?”. Aceasta este întrebarea ”secretă” a lui Musk. Pare simplă, nu?

Aici, miliardarul este atent la reacția candidatului și la răspunsul acestuia. Acesta susține crede că oamenii știu exact care a fost cea mai grea situație prin care au trecut și pot povesti în detaliu cum au trecut de ea, dacă într-adevăr s-a întâmplat asta.

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Pandemia ne-a dat planurile peste cap! România era în topul celor mai căutate locații de vacanță, alături de alte destinații superbe

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Un oraș din România este inclus în topul celor mai ”sigure” orașe în vreme de pandemie

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Topul cartierelor din București privind facilitățile educaționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.