Acasă Altele Atelierul de improvizații #2 (CREMA DE GĂLBENELE ȘI AMONIACUL )

Atelierul de improvizații #2 (CREMA DE GĂLBENELE ȘI AMONIACUL )

0
DISTRIBUIȚI

Cum nicio zi nu seamănă cu alta, ne-am gândit să începem această serie pentru a vă ajuta să găsiți o rezolvare în orice problemă gravă sau cel puțin incomodă.

Crema de gălbenele

  1. Ten uscat – Aveți o pasiune pentru sporturile de iarnă și masca de protecție vă crează disconfort? Aplicați un strat subțire de cremă pe față înainte de a vă lansa pe pârtie.
  2. Inel blocat – Dacă inelul vă da bătăi de cap puteți aplica un strat generos de cremă pe deget și problema este ca și rezolvată.
  3. Sprâncene – Pentru fire „rebele” puteți folosi cu încredere crema de gălbenele.
  4. Tâmplărie – Dacă ungeți suficient cuiele sau horșuruburile pe care urmează să le introduceți în lemn, acestea vor „aluneca”.

Amoniac

  1. Grătarele din cuptor – Puneti grătarele într-un lighean sau chiar în cadă, adaugați un prosop vechi sub ele și turnați 1/2 cană de amoniac iar după 15-20 de minute puteți să le scoateți, clătiți și ștergeți. Vor arăta ca noi.
  2. Obiecte de cristal – Puteți să creați o „soluție magică” din doua căni de apă și câteva picături de amoniac în care să îmbibați o cârpă sau un prosop și să vă apucați de ștersul obiectelor, acestea vor căpăta un luciu de invidiat.
  3. Miros de vopsea/lavabilă – Dacă mirosul de vopsea sau lavabilă devine deranjant puteți să umpleți câte doua vase cu amoniac pentru fiecare cameră și să le lăsați 1-3 zile. (Dacă mirosul nu dispare, reumpleți vasele și le mai lăsați o singură zi.)
  4. Bijuterii din aur sau argint – Dacă bijuteriile și-au pierdut din strălucire trebuie să le lăsați la înmuiat într-un vas în care să adăugați 1/2 cană de amoniac și o cană de apă fiartă, timp de 10 minute.

POȚI CITI ȘI: Atelierul de improvizații #1 (ALCOOL METILIC ȘI ALIFIE MENTOLATĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.