Acasă Recomandări Motivul pentru care anul 2021 este așteptat cu sufletul la gură de...

Motivul pentru care anul 2021 este așteptat cu sufletul la gură de iubitorii de seriale

0
DISTRIBUIȚI

Iubitorii de filme și seriale au un motiv în plus pentru care așteaptă cât mai repede anul 2021. Netflix a anunțat sezoane noi pentru cele mai populare seriale din ”portofoliu”.

Cel mai așteptat este, fără doar și poate, noul sezon din Casa de Papel. Al 5-lea sezon din serialul spaniol care a ”rupt” internetul este așteptat să apară în prima lună a anului 2021, după cum au anunțat cei de la Netflix, potrivit presei din Marea Britanie.

2021, așteptat cu sufletul la gură de iubitorii de filme și seriale

De asemenea, este așteptat și cel de-al treilea sezon al serialului Cobra Kai, anunțat oficial de Netflix pentru data de 8 ianuarie. Având în vedere finalul plin de mister al sezonului doi, putem spune că noul sezon este așteptat cu sufletul la gură. Serialul nu se va opri aici. În Teaser-ul lansat acum câteva săptămâni, Netflix menționează că o să apară și sezonul 4.

Sex Education și Atypical sunt alte două seriale care vor avea noi episoade începând cu 2021, urmând a fi anunțată data oficială a lansării. Pentru Atypical este, în mod oficial, ultimul sezon.

Îți recomandăm rubrica noastră de Recomandări pentru mai multe articole despre filme și seriale pe care trebuie neapărat să le vezi.

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

POȚI SĂ CITEȘTI ȘI: Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.