Acasă Recomandări Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

Recomandări Netflix | Filmul care te învață să nu spui niciodată ”NU”

0
DISTRIBUIȚI
libris.ro

Așa cum v-am obișnuit, revenim cu o altă recomandare pentru un film. Pentru că știm și noi cum e să fii nevoit să ”navighezi” pe Netflix și să nu-ți sară nimic tentant în ochi.

Am văzut recent un film destul de vechi, din 2005. Coach Carter. Este vorba despre Ken Carter, un antrenor de baschet, adus din postura de suplinitor, dar care reușește să revigoreze o echipă de liceu formată din puști delăsători, leneși și… tupeiști.

kettler.ro

Cum a făcut-o? Le-a schimbat atitudinea. Vă dau detalii foarte vagi pentru că risc, pe măsură ce avansez, să vă dau spoilere. Și nimeni nu vrea asta.

Ideea principală a filmului este ”niciodată să nu spui ‘NU’”, iar cu o schimbare de atitudine poți face mult mai multe decât ți-ai fi închipuit. A reușit-o Ken Carter, personajul interpretat de Samuel Jackson.

Filmul a fost foarte bun, ca o lecție de viață, și îl recomand cu încredere și pentru cei care nu sunt amatori ai sportului. Pentru că nu este despre sportul în sine, ci despre ce se întâmplă în afara terenului. Pentru că acolo antrenorul Carter a lucrat cel mai mult.

Ești amator de filme și seriale? Blogul de cartier te ajută

POȚI CITI ȘI: The Worst Witch, serialul ”magic”. La propriu

POȚI CITI ȘI: Un film trist de la început până la sfârșit

POȚI CITI ȘI: The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

lensa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.