Acasă Altele Cumperi casă cu 1 euro, te bucuri și apoi rămâi blocat…Drama unui...

Cumperi casă cu 1 euro, te bucuri și apoi rămâi blocat…Drama unui pictor din Miami

0
DISTRIBUIȚI
Cu toții suntem fascinați sau invidioși atunci când vedem povești de succes sau persoane care au noroc „chior”. Uitându-mă pe Google iar apoi pe Facebook am văzut fără să vreau, un citat care mi-a pus „sângele în mișcare”.

„Am pierdut noțiunea timpului. Am venit aici împreună și am sfârșit prin a trăi carantina în Mussomeli de unul singur, fără nicio piesă de mobilier, doar cu un pat și un televizor și cu nimeni cu care să vorbesc

Este vorba despre un pictor din Miami care a venit în Italia, mai exact în Sicilia, pentru a cumpăra doua propietăți. Italienii, de frica COVID-19, au început să scoată la vânzare propietăți la prețuri „inposibile”. Dar, ce să vezi?

A cumpărat doua propietăți, dintre care, una doar cu 1 euro. Da! Doar un simplu și banal euro, iar la scurt timp s-a „închis” Italia iar pictorul a fost nevoit să stea în carantină singur, într-un loc necunoscut, înconjurat de necunoscuți.

Întâmplarea face ca acesta să nu fi avut prea lucruri cu el, dar vecinii, demni de respect, i-au sărit în ajutor.

„Primele două nopți au fost groaznice. Era frig, m-am culcat cu geaca peste pijamale, dar apoi vecinii au fost grozavi. Mi-au dat încălzitoare, pături și m-au lăsat să folosesc internetul lor. Mi-au adus tone de mâncare de Paște… Nu știu ce m-aș fi făcut fără ei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.