Acasă Recomandări Recomandări pentru o vacanță fără surprize

Recomandări pentru o vacanță fără surprize

0
DISTRIBUIȚI
Mereu ne gândim că merităm o vacanță și ne entuziasmăm din ce în ce mai tare când ne apropiem de plecare iar șansele sunt foarte mari să nu ne bucurăm de vacanța pe care ne-am imaginat-o deoarece nu acordăm suficient timp organizării.

Această recomandare are ca scop evidențierea unor mici detalii pe care trebuie să le luăm în calcul atunci când vine vorba de o vacanță.


1. GPS 

Dacă nu aveți navigație la mașină vă recomand să folosiți aplicația Waze dar să aruncați o privire la configurație, înainte de al „pune la muncă”. 

El mereu vede ruta ce-a mai bună și tinde să vă ocolească degeaba. Dacă îi bifați opțiunea *Doar autostrăzi* o să vă satisfacă 100%. ( Pentru unele autostrăzi vă poate estima cât o să plătiți )

2. SIM

Chiar dacă în Europa nu mai există Roaming nu trebuie să vă culcați pe o ureche, mai ales dacă nu aveți abonament. 

Sunt multe telefoane care, în afara țării nu permit rularea „GB de internet” de pe cartelă dacă nu aveți „roaming-ul activat” iar extraopțiunea pe care o aveți trebuie să aibe „GB de internet” pentru teritoriul extern. ( Am pățit-o pe propia piele )

3. Muzică

Chiar dacă sunteți soferi de excepție trebuie să aveți pregătite „suplimente” împotriva somnului.

Chiar dacă toate mașinile au radio, puteți conduce într-o zonă în care nu este semnal și de cele mai multe ori „O belea nu vine niciodată singură”.

4. Intinerariu

Nu aveți răbdare sau suficient timp pentru a crea un intenariu pentru vacanță?

Nici o problemă! Site-ul roadtrippers.com este un fel de agent personal pentru turism.

5. Mâncare și cazare

Cel mai bine ar fi să vă pregătiti mâncare de acasă deoarece nu o să știți cu exactitate ce calitate au produsele pe care le mâncați pe drum iar nimeni nu își dorește o toxiinfecție alimentară pe drumul spre o vacanță mult așteptată. ( + ladă frigorifică )

Ca mâncare recomand : Snițele, ouă fierte, mezeluri. (Oferă corpului ce are nevoie, rezistă mult și au un gust splendid).

În ceea ce privește cazarea nu vă „culcați pe o ureche” și rezervați din timp, în caz contrat puteți avea surprize neplăcute precum: să nu mai fie camere, camerele să fie deplorabile, să plătiți dublu sau triplu.

6. Reguli de circulație

Recomandat ar fi să știți regulile de circulație din tările pe care urmează să le tranzitezi.

Ca să nu pierzi timp, noi îți oferim un al doilea agent personal și anume theaa.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.