Acasă Recomandări Trei idei de cadouri pentru partenera ta (Sponsorizat)

Trei idei de cadouri pentru partenera ta (Sponsorizat)

0
DISTRIBUIȚI
Există cineva care nu a fost niciodată pus în dificultate de lipsa de idei pentru un cadou? Mai ales pentru parteneră!

Te gândești că există așteptări, pretenții și nu poți să dezamăgești. Află că și noi am fost în aceste situații, ca toată lumea, dar ne-am ”documentat” și am ieșit cu succes din încărcătură. Echipa „Blogul de cartier” îți prezintă trei idei de cadouri pentru iubita ta cu care nu ai cum să nu impresionezi.

1. Clasicul ursuleț de pluș

Aici e discutabil. Nu avem de unde să știm dacă relația ta este la început sau nu. Dacă este, mai devreme sau mai târziu trebuie să îi iei un ursuleț de pluș. Sigur găsești unul care să îți placă și ție.

2. Un puzzle personalizat

Un cadou frumos, original, la care poți apela pentru aniversarea voastră. Merge, bineînțeles, și de sărbători. Încearcă să alegi o poză cât mai bună cu voi pentru puzzle și să iei unul cu multe piese. Poza să fie în așa fel încât să nu întâmpine mari dificultăți în asamblarea lui. Vă spun din propria experiență. 🙂 

3. Brățări personalizate

Reține! Întotdeauna poți să te legi de cuvântul „personalizat” pentru a face un cadou pe care să nu îl uite niciodată. Brățările sunt destul de clasice, dar poți face și un tablou sau două poze puse într-o ramă, care să fie așezate pe noptieră. Poate ți se pare un cadou banal, clasic, tipic. Cum vrei tu să îi spui. Dar nu, nu este.

Tot din categoria ”personalizat” poți face și o pernă. Găsești foarte multe modele pe stargift.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.