Acasă Opinii Poveste incredibilă | Rămasă fără auz, continuă să cânte folosind o metodă...

Poveste incredibilă | Rămasă fără auz, continuă să cânte folosind o metodă unică

0
DISTRIBUIȚI
Amanda Lynn Harvey este o cântăreață americană de jazz și pop. Pe la vârsta 18 ani a rămas fără auz. Ținând cont că muzica era refugiul si plăcerea ei, i-a fost aproape imposibil să continue pe acest drum deoarece nu poți cânta dacă nu auzi înaltele, joasele, tempo-ul, instrumentalul și așa mai departe.

Pe lângă auzul pierdut, aceasta a întâmpinat și deficiențe foarte mari în vorbire iar de cele mai multe ori, într-un dialog are nevoie de un translator în limbajul surdo-mut.

Cu toate aceste defecte de mai sus, Lynn Harvey și-a continuat visul și a continuat să cânte..

A făcut imposibilul, posibil, iar aceasta, cântă, înconjurată de 4 boxe, descultă, iar prin vibrațiile emise de către boxe își poate da seama de ritmul și nivelul vocii sale.

A venit la „Americanii au talent”, a cântat și a primit un bilet direct spre semifinală cu un golden-buzz oferit de către juratul Simon Cowell.

Nu vreau să vorbesc de emoția pe care aceasta o transmitea, mai ales în momentele în care se chinuia să vorbească dar în timpul numărului, pur și simplu, îți vine să intri în telefon și să îi oferi cel puțin o îmbrățișare.


După ce am văzut această prestație și poveste a acestei fete, mi-am pus în minte următoarea idee „Dacă ea a reușit să depăsească aceste probleme și se chinuie în continuare înseamnă că eu nu mai am voie să mă vait de nimic!”

Incă o minune pe fața pământului !

Numărul tinerei de la „Americanii au talent”–> https://www.youtube.com/watch?v=ZKSWXzAnVe0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.