Acasă Altele Omul și cainele | O întâmplare tristă și emoționantă

Omul și cainele | O întâmplare tristă și emoționantă

0
DISTRIBUIȚI
Navigând pe Facebook, am dat întâmplător peste o poză cu o descriere imensă. Am vurt să dau mai departe dar ceva m-a ținut pe loc. Este vorba despre o întâmplare înduioșătoare din Chamblee, Georgia care angajatul unui adăpost de câini vine dimineața la muncă și vede un om al străzii dormind în ușă.

Primul reflex a fost să sune la 911 pentru a cere sprijinul poliției dar s-a răzgândit și l-a trezit, apoi întrebat pe „musafirul nepoftit” ce caută în fața ușii.

Omul cu ochii întredeschiși i-a răspuns angajatului că și-a pierdut câinele iar cu ultima speranță a investit toți banii pe care i-a mai avut și a venit la adăpost sperând că o să își găsească micuțul prieten.

Angajatul a căutat în baza de date și a găsit câinele, din păcate la o altă locație a firmei aflată la capătul orașului. Pentru a-l ajuta, i-a dat acestuia câțiva bani, iar omul nostru a plecat să își ia patrupedul de la adăpost.


Multe statistici arată că oamenii străzii tind spre a avea grijă de un animal (câine, pisică) pentru care sunt dispuși să renunțe la propia hrană în favoarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.