Acasă Recomandări Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

Recomandări Netflix | Un film trist de la început până la sfârșit

0
DISTRIBUIȚI
Vă plac filmele triste? Ei bine, mie nu! Absolut DELOC. Nici nu știu cum ar putea să-ți placă, dar gusturile nu se discută. Știți doar.

Am văzut recent un astfel de film. Turcesc. Se numește ”Miracle in Cell No. 7”. Mă refer la cel apărut în 2019. Am înțeles că ar fi două, de asta menționez și anul lansării. Este un film trist de la început și până la final. Un film din care poți învăța că, mai presus de toate, trebuie să îți prețuiești familia.

Este vorba despre o fetiță care trăiește cu tatăl și cu bunica într-un sat turc, fără prea multe posibilități. Tatăl are un retrard, pare că ar avea mintea unui copil, iar fiica lui este tot ce are mai de preț. Ideea este că lucrurile iau o întorsătură într-o zi nefericită (nu o să vă spun mai multe), iar acesta ajunge la închisoare. 

În mod normal nu v-aș fi spus nici asta pentru că este spoiler în toată regulă, dar din moment ce se numește ”Miracle in Cell No. 7”, evident că nu puteam ascunde acest lucru.

Cum s-a terminat? Pot să spun că tot la fel de neașteptat. Oricum, este un film care m-a pus pe gânduri o zi întreagă și nu cred că o să mai vreau să vizionez altele de acest gen în perioada următoare, eu fiind „fanul” filmelor de comedie. Sau dacă nu de comedie, măcar puțin mai „degajate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.