Acasă Opinii Fapte și realizări care demonstrează că nu trebuie să subestimezi o femeie

Fapte și realizări care demonstrează că nu trebuie să subestimezi o femeie

0
DISTRIBUIȚI
Dacă ar fi să existe o carte în care să apară momentele de glorie a fiecărui om care a pășit pe acest pământ, femeile ar trebui să aibe propriul lor capitol. Chiar dacă au fost subestimate mai mereu, ele chiar au reușit să exceleze în câteva domenii grele și exclusive bărbaților. 

Elizebeth Smith Friedma

Această doamnă a inventat cuvântul „Hacker” încă din al doilea război mondial când spărgea coduri naziste și crack-uia mașinăriile Enigma pentru Paza de Coastă a SUA.
 
Istoria ei a fost „ascunsă” până în momentul în care scriitorul Jason Fagone a găsit 22 de cutii cu dosare personale. După 3 ani de citit și scris, autorul a scos cartea „The Woman Who Smashed Codes” care a avut un succes de neimaginat.
 

„Bărbați de la guvern tot apar la ușa mea și mă roagă să le rezolv puzzle-urile, iar singura modalitate de a scăpa de ei este să-i ajut!” spunea Elizebeth.

 
Legendara Mata Hari
 
Margaretha Geertruida Zelle a devenit o adevărată legendă când în lume s-au auzit niște zvonuri cum că un război mondial a fost pierdut, iar secretele Angliei au fost pierdute.
 
Fiind acuzată de spionaj în favorea Franței, aceasta se oferă să lucreze ca agent secret voluntar, urmând să culeagă informații din Berlin.
 
După aproape un secol în care nimeni nu a putut să deslușească jocul lui Mata Hari, aceasta a fost executată în 1917

Jacqueline Cochran

Această femeie pilot a avut doua performanțe unice în niște vremuri grele și de mult apuse.

A fost prima care a reușit să efectueze o aterizare forțată cu vizibilitate 0 și tot ea este prima care a reușit să zboare cu o viteză superioară sunetului, în anul 1953.

Concluzia?

După mult timp în care spionajul, armata și contraspionajul erau profesii preferate de bărbați, astăzi din ce în ce mai multe femei preferă aceste domenii.
Doamnele pot surprinde mereu sau chiar când ne așteptăm mai puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.