Acasă Altele e-Commerce | Cum faci bani online? Iți prezentăm 3 modalități ușoare, reale...

e-Commerce | Cum faci bani online? Iți prezentăm 3 modalități ușoare, reale și sigure (Sponsorizat)

0
DISTRIBUIȚI
În ultimul timp am tot văzut persoane care sunt interesate să facă bani de acasă dar se descurajează foarte repede din diverse motive. Spre deosebire de un job normal, aici trebuie să te gândești la metode noi de promovare și să stai bine cu răbdarea.

Un prim sfat pe care îl pot aduce în discuție este să „exploatați” cu atenție și răbdare aceste modalități deoarece pe termen lung sunt foarte eficiente și dau un randament „frumușel”. 

Ce poate fi mai frumos decât să faci bani cu o investiție 0 ? Nimic! Investește timp și răbdare iar apoi bucură-te de rezultate. Așează-te confortabil, oprește-te din ceea ce faci și hai să începem.

Dacă știi puțină engleză și te consideri o persoană ambițioasă și plină de răbdare atunci trebuie să încerci această modalitate. 

Site-ul te pune în legătura cu brand-uri mondiale de servicii și produse prin care poți face bani din comisioane. Sunt sigur că termenul de „comisioane” te lasă rece dar aici regulile sunt foarte stricte. 

Până să începi colaborarea cu un brand sau magazin poți vedea câte vânzări are, cât de repede verifică un comision, ce recenzii are și ce calitate au produsele sau serviciile pe care le oferă, atât de la alți „colegi de ai tăi” cât și de la clienți.

Site-ul este destul de vechi pe piață și se bucură de niște recenzii impresionante.

 Vă punem la dispoziție un mic tutorial CLICK AICI.

Comparând cu ce v-am spus mai sus, maxbounty are același sistem ca și clickbank doar că unii utilizatori spun că ar fi mai ușor de utilizat și că ar da un randament mai bun pe  rețelele de socializare, mai ales pe Instagram și Linkedin.

Din fericire pentru toată lumea, în ziua de astăzi nu este foarte greu să îți faci un site de bază pentru a promova diverse produse sau servicii. Vă recomand blogger, wordpresswix care vin cu teme preinstalate din care să alegeți și care vă pun la dispozitie un sistem foarte ușor prin care puteți gestiona site-ul.

Pentru un randament bun al promovării vă recomand să folosiți în paralel, rețelele de socializare cu un site de promovare. Nu contează dacă site-ul este ceva „wow” sau „de bază”.

Vă punem la dispoziție un mic tutorial, în română CLICK AICI.


Un plus pe care îl aduce această modalitate față de cele precedente este că acționează și pe teritoriul României.
 
Vă punem la dispoziție un mic tutorial CLICK AICI
Ideea de bază este că pe online nu este chiar așa ușor pe cât îți închipui. La un job normal ești intruit să faci ceea trebuie ca să fii plătit dar aici trebuie să gândești propiile strategii de marketing pentru a face profit.
 
Știu că este un pic greu la început dar gândește-te cum va fi după ce ți se va „aprinde beculețul” și începi să faci profit.

Dacă ai întâmpinat vreo dificultate, scrie-ne pe contact@bloguldecartier.com și vom încerca să te ajutăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.