Acasă Opinii Vaccinarea Obligatorie | Lucrurile pe care nu le-ai luat în calcul

Vaccinarea Obligatorie | Lucrurile pe care nu le-ai luat în calcul

0
DISTRIBUIȚI
A început să devină din ce în ce mai greu să te ferești de „ploile” astea de teorii, una dramatică, alta plină de durere dar în mare parte cam toate ocolesc „miezul problemei” și incearcă să evite unele întrebări care, spun eu, au o importanță aparte. 
 
Vă recomand ca atunci când vine vremea să luați o decizie importantă, să nu vă rezumați doar la prezent, sau ca să fiu mai exact, să luați în calcul consecințele și efectele pe termen lung. Mai ales când vine vorba de sănatatea și viitorul vostru sau al familiei voastre. Numărați până la 10 și abia după luați o decizie.
 
Referitor la această vaccinare obligatorie, încă nu am reușit să-mi formez o părere, deoarece nu m-am documentat pe cât ar trebui, dar înainte să „judecăm” acest subiect haideți să parcurgem câteva întrebări la care probabil nu v-ați gândit:
 
Ce este de fapt ? Bazându-ne pe trecut, vaccinarea obligatorie face referire la introducerea unei variante inofensive a unui virus cunoscut în corpul uman, ca sistemul imunitar să recunoască mai repede „intrusul” și să poată „lupta” mai eficient împotriva evoluțiilor lui.
 
Sistemul imunitar? Chiar dacă nu avem probleme evidente, asta nu înseamnă că suntem „tun” deoarece un sistem imunitar bun necesită următoarele sacrificii: O dietă sănătoasă, produse alimentare de calitate (nu mă refer la produsele bio), odihnă (fără cluburi, party-uri sau culcat la ore târzii), antrenament fizic (sport, muncă de grădină sau tipuri asemănătoare de muncă fizică, etc.),  fără vicii duse la extrem (băut,fumat) și un pic de „antrenament psihic” ca să nu devenim victime al efectului placebo. În secolul 21 putem respecta cu strictete aceste obiective? Nu cred.

Viața de zi cu zi? În fiecare zi suferim fără să ne dăm seama. Aerul nu mai este așa respirabil cum era odată, alimentele nu mai sunt de calitate și odihna este din ce în ce mai puțină. Ne putem asemăna cu o masină diesel care, în loc de motorina, functionează pe un amestec de motorină cu ulei de floarea soarelui.
Copii? Între generații au început să apară diferențe mari și nu mă refer la muzică sau tehnologie. Principalele diferențe care se pot vedea cu „ochiul liber” sunt : Rezistența imunitară (majoritatea au deficiențe de anumite vitamini elementare, cum ar fi C, A, E, D,etc.), dezvoltarea corporală (datorită hormonilor din alimente, această etapă din viață a fost „dată peste cap”). Decât să îi faci copilului un „abonament” lunar la doctor mai bine îi faci unul pentru sport și îl motivezi să facă performanță.

Unii au avut de suferit, eu de ce să risc? Este adevărat că de a lungul anilor au existat și cazuri „dramatice” din cauza vaccinări dar nu trebuie să uităm că răul, este completat de bine sau de neutru iar nici un caz nu seamănă cu altul. Mentalitatea „eu nu pot să…” sau „îmi este greu să…” ar trebui închisă într-un seif și depozitată cu dibăcie undeva pe fundul oceanului Atlantic.


Luând în calcul aceste întrebări putem să trecem mai departe și putem începe să „judecăm” subiectul. Am discutat ca între vecini dar mai departe rămâne o „temă pentru acasă”. Sper că v-am putut motiva suficient și să luați o decizie bună. Pentru voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.