Acasă Recomandări Netflix | 5 filme și seriale care te vor pune pe „jar”

Netflix | 5 filme și seriale care te vor pune pe „jar”

0
DISTRIBUIȚI
„Operațiunea de recuperare”Dacă iți plac filmele de actiune atunci trebuie să știi că acest film te va „teleporta” într-o lume plină de suspans și momente grele.

Un mercenar dur este trimis în Bangladesh pentru a-l salva pe fiul unui baron al drogurilor, iar misiunea lui devine o cursă emoționantă și plină de peripeții pentru supraviețuire.


„Atenție, frige!”
 


Acest serial este unul plin de momente siropoase dar și umpic jenante, un fel de „Insula Iubirii” ținând cont ca are la bază iubire, sex sau bani.

Concurenții acestui sezon se cunosc oficial și deja încep să își facă planuri de „lipeală”. Între timp, gazda virtuală se pregătește să le dea o veste tulburătoare.

„Vizavi.” 
 


Macarena acceptă să fie iubita lui Rizos. Sandoval încearcă să o convingă pe Miranda să o trimită pe Macarena, care are viziuni cu o pisica, la un spital psihiatric. 

Serialul a apărut în anul 2015, are 4 sezoane și se bucură de un succes incredibil, oare acest succes se datorează actrițelor Alba Flores(alias Nairobi din „Casa de Papel”) și Najwa Nimri( alias Alicia Sierra din „Casa de Papel”) ? Se poate.


                                       „Casa de papel”După cum bine știți, serialul „Casa de Papel” a făcut ravagii după ce a fost cumpărat de către Netflix. 


În primă instanță, primele doua sezoane au fost vizionate de peste 4.000.000 de oameni, mai ales în Spania dar cu timpul a regresat substanțial până a fost cumpărat de către Netflix. 


Noul sezon a fost așteptat cu sufletul la gură în toată lumea. Mulți l-au terminat chiar din prima zi.


„Merlin”
 


Toată lumea a auzit de celebrul vrăjitor Merlin dar puțină lume știe prin câte a trecut în copilărie și cât a trebuit să îndure.


În această versiune de familie a legendei regeului Arthur, Merlin sosește în camelot, unde își desăvârșește puterile magice cu ajutorul unchiului său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.