Acasă Recomandări Game of Thrones | 3 destinații pe care trebuie să le vizitezi...

Game of Thrones | 3 destinații pe care trebuie să le vizitezi dacă ești un fan înfocat al serialului

0
DISTRIBUIȚI
Dacă până acum nu am fost tentat să mă apuc de acest serial, după ce am văzut locurile pe care urmează să vi le prezint am să mă apuc sigur. 
Echipa „Blogul de cartier” vă aduce o recomandare puțin nostalgică și plină de extaz. Haide să pășim împreună spre meleaguri mai puțin cunoscute.
The Dark Hedges, Irlanda de Nord
Presupun că deja ai început să-ți aduci aminte de momentul în care Arya, îmbrăcată în băiat a încercat să scape din Castelul Regelui, corect? Am devenit un pic nostalgici. Această pădure „vedetă” este reală și face parte din asamblul vegetal al Irlandei de Nord, în vecinătatea orașului Belfast.
 
Grjótagjá, Islanda
 
Sper să nu o dau din „fanta în cola” și să amestec prea rău cronologia serialului dar trebuie să recunoaștem că această peșteră nu se uită ușor. 
Probabil acest lucru este datorat sentimentelor profunde de dragoste, în amestesc cu cele erotice sau poate fi vorba de forma peșterii, care ne aduce aminte de serialul „H2O”. 
Sincer nu mă pot decide dar un lucru este sigur, chiar trebuie să vizităm acestă peșteră măcar o dată în viață.
 
Dubrovnik, Croația
 
 
Sper că nu ți-am „răstălmăcit” amintirile prea tare dar acest oraș mi se pare „cireașa de pe tort”. Este un orăsel frumos care oferă un peisaj de neuitat și nenumărate activități care să îți ocupe timpul. 
 
Sunt aproape sigur că în acest moment ai avut o mică „explozie nostalgică” care te-a dus cu gândul la bătălia din Golful Blackwater.
 
Nu mă pricep la mentalism, nici măcar la „scamatorii” dar sper că mi-am dus la îndeplinire scopul, de a te duce pe culmile nostalgiei. Glumesc! Sper că ți-a plăcut recomandarea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.