Acasă Recomandări White Collar, serialul în care Neal îi domină pe toți cu inteligența...

White Collar, serialul în care Neal îi domină pe toți cu inteligența sa

0
DISTRIBUIȚI
Deși nu este foarte cunoscut, “White Collar” nu este un serial tipic cu agenti FBI care urmăresc răufăcători.
 
Neal Caffrey este un artist extrem de inteligent, carismatic, șarmant, multitalentat și totodata unul dintre cei mai buni escroci, hoți și falsificatori. În urma faptelor sale este închis, dar reușește să obțină o înțelegere cu agentul care l-a prins nu o data, ci de doua ori, Peter Burke. 
 
Astfel, este eliberat în custodia lui Peter și ajută FBI-ul să prindă alți răufăcători periculoși. Între cei doi începe o relatie ciudată de prietenie, bazată la început pe respect, neîncredere și ajutor reciproc.
 
Sunt impresionante inteligența și farmecul lui Neal, cu care reușește să păcălească ceilalti infractori, FBI-ul, și chiar și spectatorul care urmărește cu sufletul la gură fiecare interventie și misiune a acestuia. 
 
Încă din primul episod au aparut mari întrebari referitoare la intentiile și scopul lui Caffrey. Cine e el de fapt? Ce urmărește? Poate fi de încredere? 
 
Multe întrebari care au primit răspuns cu fiecare episod parcurs. Odată ce te apuci de serial, nu ai cum să te oprești până nu afli tot adevărul din spatele acțiunilor personajului.
 
Fiecare din cele 6 sezoane aduce noi mistere ce trebuie deslușite, noi peripetii, noi “prieteni” asa că nu ai cum să te plictisești. În plus, șarmul necondițional și talentul înnăscut ale lui Neal te fac să continui să îl privești în continuare, să vrei să aflii tot ce se poate despre el.
 
În multe rânduri a fost asemănat cu serialul “Blacklist” prin ideea colaborării FBI-ului cu un infractor. Am urmărit și eu acest serial, dar a devenit plictisitor. Dar mi-a plăcut conceptul de mister și de acțiune. La un moment dat au apărut prea multe, fără a rezolva misterul initial.
 
Îl recomandăm cu încredere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.