Acasă Recomandări Supranatural | 3 hoteluri „bântuite” dar cochete

Supranatural | 3 hoteluri „bântuite” dar cochete

0
DISTRIBUIȚI
Echipa „Blogul de cartier” vine cu o recomandare plină de emoție și vă prezintă viitoare destinații de vacanță din care puteți să vă intoarceți cu subiecte unice și pline de suspans. Eu unul mereu mi-am imaginat cum ar fi să pot simți pe pielea mea aceste fenomene. Așează-te, fă-te comod, stinge lumina și hai să incepem.
 
Russell Hotel – Sydney, Australia
 
Hotelul Russell face parte din lista patrimoniului național și se află în suburbia orașului Sydeny din The Rocks. Încă de la deschidere, localul s-a bucurat de un succes răsunător, în principal, datorită marinarilor care erau în căutare de liniște și relaxare. Chiar dacă a trecut mult timp de la inaugurare, hotelul nu a putut să stăpânească trecutul și câteodată mai „prinde” anumite forme și iese la iveală.
 
First World Hotel – Genting Highlands, Malaysia
 
First World Hotel a fost până în anul 2015 cel mai mare hotel din lume având peste 7,000 de camere, 3 turnuri și diverse atracții turistice.  Hotelul vă pune la dispoziție următoarele: o priveliște minunată, deoarece se află în vârful munților Titiwangsa, o pădure tropicală, un bazin termnal și, „cireașa de pe tort”, un room-service unic și plin de viață oferit de fantomele clienților putrezi de bogați care au pierdut averi impresionante în cazinourile hotelului. Aceste idei fiind rezumatul mai multor review-uri, documentare și recenzii.
Stanley Hotel – Colorado, SUA
 
Vă amințiti de filmul „Shining”? Dacă răspunsul este unul pozitiv, atunci înseamnă că nu aveți cum să uitați acest hotel. Dacă ai „inimă de leu” îți recomandăm să pregătești bagajele și să te îndrepti spre Colorado, odată ajuns te poți bucura de evenimentele din sala principală sau de afterparty-urile de la etajul 4.
 
 
Dacă ți-au plăcut aceste recomandări și chiar te gândești să faci o încercare te sfătuim să cauți review-uri și recenzii înainte să faci o rezervare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.