Acasă Recomandări Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce...

Recomandări Netflix | The Babysitter, filmul care nu este DELOC ceea ce pare

0
DISTRIBUIȚI

Chiar în seara de luni spre marți am vrut să mă relaxez cu un film de pe Netflix și am ales The Babysitter, apărut în 2017. Orbește! Deci nu m-am uitat la trailer, nu am căutat recenzii, absolut nimic. Pur și simplu mi s-a părut interesant, am dat click și m-am făcut comod.

Eh, surpriză! Nu că nu ar fi un film bun, poate unii așa îl consideră, dar ceea ce vreau să spun este că nu e DELOC ceea ce pare a fi. Dau un semnal de mic spoiler în rândurile ce urmează pentru cei pe care i-am convins deja să îl vizioneze (puțin probabil). Nu o să dau spoiler în prostie, dar ca să înțelegeți ”șocul” prin care am trecut trebuie să descriu câteva aspecte.

Este vorba despre Cole, un băiat pe care părinții îl țin în ”puf” chiar și la vârsta de 14 ani. I-au angajat o bonă, Bee, o fată blondă cu câțiva anișori buni mai mare ca el. Până aici și în primele 20 de minute, totul OK! Părea genul de film american tipic în care puștiul se îndrăgostește de propria bonă, dar din cauza vârstei și a faptului că deja s-au împrietenit foarte bine nu se putea lega nimic între ei. Scenariul clasic pe care cred că îl cunoaștem cu toții.

Ca să fiu cât de scurt pot. Bee a invitat mai mulți prieteni într-o seară în care stătea cu Cole, în timp ce puștiul dormea. S-au jucat ceva vreme, dar între timp Cole s-a trezit și i-a urmărit atent de pe scări. După ce s-a sărutat cu băiatul cu care a flirtat, blonda l-a omorât. DE NICĂIERI! De ce? Pentru că Bee s-a dovedit a fi adepta unui anumit… ”cult”.

Filmul ce părea a fi ”zen” s-a transformat după aproape jumătate de ceas. Restul nu pot să vă spun, n-ar fi corect. Ideea e că am rămas ”șocat” și (cred) e prima oară când mi se întâmplă să văd un film și să ia o asemenea întorsătură.

P.S.: Morala? Nu faceți ca mine! Uitați-vă la specificații și trailere. 🙂 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.