Acasă Altele Brave Browser | Cum să faci bani online, să economisești timp și...

Brave Browser | Cum să faci bani online, să economisești timp și scapi de reclamele enervante de pe internet

0
DISTRIBUIȚI
Ce este „Brave Browser”? Este un browser cu care poți naviga pe internet (precum Google Chrome, Mozilla Firefox, etc) dar vine însoțit de niște bonusuri interesante, pe care mulți dintre noi le căutăm poate cu disperare în celălalte browsere.

Care sunt avantajele? După multe review-uri, teste și comparații la nivel mondial, Brave a trecut prin multe deoarece nimeni nu îi vedea adevăratul potențial. Acest browser are mai multe calități față de rivalii săi: vine cu un ad-block (blocheaza reclamele foto/video) preinstalat, încarcă paginile mult mai repede față de celălalte browsere și permite utilizatorilor să facă bani online (fără un program fix, contract sau vreo reținere fiscală).

Te-am făcut curios? Downloadează aplicația de AICI ca să putem continua.

Brave poate fi folosit pe calculator, telefon (IOS/ANDROID), tabletă și televzior smart.

Cum putem face bani? Partea cea mai importantă. Brave ne pune la dispozitie doua variante de a face bani. 1. Ne putem alege anumite reclame pe care să le vedem și suntem plătiți. 2. Prin download-urile care se fac din link-ul nostru de afiliat. Nu te-am lămurit? Haideți să dezvoltăm cele doua metode.

1. Din păcate această metoda nu este disponibilă în toată lumea. După ce îl downloadezi și instalezi, vei putea vedea în browser dacă această opțiune este valabilă pentru țara din care accesezi aplicația.

2. Pentru această metodă este nevoie să parcurgem câțiva pași.

     1. Downloadează aplicația de AICI .

     2. După ce ați instalat aplicația trebuie să intrați pe brave.com folosind browserul „Brave”.

     3. Odată intrați pe site, apăsați pe „CONTENT CREATORS” iar apoi pe „OVERVIEW” și vă faceți cont apăsând pe „SIGN UP”.

  4. După ce ați făcut și confirmat contul trebuie să țineți minte că de fiecare dată când doriți să vă logați o să trebuiască să confirmați pe email. (Prima dovadă de siguranță și securitate sporită)

      5. După ce v-ați logat trebuie să apăsați CLICK pe „Add Channel”( puteți adăuga blog-uri, website-uri, Facebook, Twitter, canal Youtube, Twich, etc). 

 De ce? Acest pas este important. Brave vrea să vadă prin ce metodă urmează să promovați acest browser, iar în același timp ei pot monitoriza numarul de download-uri ca să vă răsplătească, fără să existe vreo problemă. (o a doua dovadă de siguranță și securitate sporită.)

     6. După ce ați obținut link-ul de afiliat trebuie să creați un „portofel” virutal pentru a putea transforma moneda virtuală BAT în RON/EURO/DOLAR/etc. Brave lucrează cu uphold.com.

     7. Intrăm pe uphold.com, ne înregistrăm, verificăm contul prin email, verificăm identitatea.

     8. După ce am creat contul uphold ne intoarcem pe brave.com la rubrica de la punctul 3 și conectăm contul brave cu „portofelul” digital. 

      9. Din acest moment putem începe să facem bani. Totuși trebuie să tinem cont de următoarele aspecte: 1. Brave va monitoriza 20-30 de zile fiecare personă care a instalat aplicația din link-ul vostru, vă va confirma persoana și abia după veți primi banii pentru ea.  2. Banii pe care îi convertiți din BAT în moneda voastră vor intra in contul vostru bancar pe data de 8 a fiecărei luni.
 
 
Trebuie să recunosc că este nevoie de o răbdare puternică pentru a obține rezultate de pe urma acestui browser, dar trebuie să fim cinstiți si să recunoastem că deja am câștigat ceva, fără să realizăm. Ce anume? Avem un browser rapid care ne blochează reclamele, avem un „portofel” electronic sigur care are toate monezile (pot spune ca mai sigur decât Pay Pal) și pe care îl putem folosi in multe scopuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.