Acasă Recomandări Top 3 locații de vizitat în Italia

Top 3 locații de vizitat în Italia

0
DISTRIBUIȚI

Echipa „Blogul de cartier” vă aduce un top pe care îl puteți lua în considerare pentru următoarea vacanță. Chiar dacă Italia, în prezent trece prin clipe grele nu trebuie să uităm cât de frumoasă și accesibilă este.


Locul 1. Taormina


Taormina este un orăsel de pe coasta de est a Italiei, în provincia Messina. Aici puteți găsii peisaje unice, apă foarte cristalină chiar si la adâncimi mari, plimbări cu barca și skyjet-ul sau puteți face un tur însoțit de către un ghid. Din punctul meu de vedere este și accesibilă din punct de vedere financiar, deoarece îți poți întinde cearșaful pe jos și să faci plajă sau poți să stai și în baldachin savurând un cocktail special. Sau, de ce nu, în zona VIP.

Locul 2. Portofino

 

În trecut sat de pescari și în prezent o destinație exclusivistă care atrage anual un număr mare de persoane și  personalități foarte cunoscute, precum: Beyonce, Steven Spielberg, Salma Hayek, Sylvester Stallone, și mulți alții. Putem spune că și acastă locație o putem incadra la categoria „accesibil pentru toți” deoarece pe țărm se pot vedea foarte ușor, ancorate, atât bărci simple cât si yacht-uri luxoase.


Locul 3. Polignano a Mare


„Polignano a Mare” poate fi caracterizat ca un „refugiu” naturalist deoarece găzduiește o mulțime de peșteri marine. Incepând cu anul 2008, orăselul cu o populație de 18 000 de locuitori, se bucură mereu de  „Steagul Albastru”, care este oferit de către „Fundația pentru Educația Mediului” în stațiunile de coastă europene care îndeplinesc criteriile de calitate pentru starea și „curățenia”  apei și a plajei.


Ne poți susține aici: https://www.patreon.com/bloguldecartier

Ne găsești și pe Facebookhttps://www.facebook.com/bloguldecartier/

Ne găsești și pe Instagramhttps://www.instagram.com/bloguldecartier/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.