Acasă Recomandări Recomandări Netflix | Atypical, serialul american despre puștiul geniu care suferă de...

Recomandări Netflix | Atypical, serialul american despre puștiul geniu care suferă de autism

0
DISTRIBUIȚI

”Vremurile disperate cer măsuri disperate”, spune o vorbă veche din popor. În aceste vremuri grele în care trebuie să stăm în casă pentru a evita orice risc am decis să-mi ocup timpul cu… Netflix. Eu care nu sunt un fan al filmelor, dar mai ales al serialelor.


Am fost oarecum „convins” să-mi fac cont pe Netflix pentru că apăruse un film despre care auzisem multe lucruri bune, dar într-un final m-a dezamăgit. Poate vă povestesc despre asta într-un articol următor. Astăzi vorbim despre Atypical, un serial american, genul TV Show. 

Este vorba despre Sam, un adolescent care suferă de autism și este foarte pasionat de lucruri interesante și detalii. Ca să vă dau un exemplu, este un mare admirator al pinguinilor, iar în situațiile în care intră în panică, pentru a se calma, recită toate speciile și revine cumva într-o zona care îi oferă liniște și siguranță.

Face parte dintr-o familie… interesantă. Haideți să o numim așa. Ideea e ca acțiunea nu se învârte numai în jurul lui. Are o soră care face sport de performanță și este protagonista unor peripeții pe parcursul celor trei sezoane. 

Este mai multe decât interesant ce se întâmplă cu părinții lor (nu vă pot da detalii și nici indicii pentru că veți pierde interesul de a vă uita).

Deși Sam este fratele mai mare, din cauza problemelor sale este protejatul familiei. În mai multe rânduri a fost victima unui comportament ostil (bullying) din partea colegilor de liceu, dar sora sa a intervenit de fiecare dată și chiar a ajuns la director pentru asta.

Anyway, merită să vă uitați. Eu unul am terminat cele trei sezoane în mai puțin de o săptămână și mi-a plăcut foarte mult. Pot să spun că am avut norocul să fie primul serial pe care l-am văzut pe Netflix și în continuare sunt de părere că a fost și cel mai bun. De până acum! Era să uit. Sezonul cu numărul 4 apare în 2021.

Dacă știți unul asemănător aștept recomandări pe pagina de Facebook Blogul de cartier sau în comentarii. 🙂 


Ne poți susține aici: https://www.patreon.com/bloguldecartier

Ne găsești și pe Facebookhttps://www.facebook.com/bloguldecartier/

Ne găsești și pe Instagramhttps://www.instagram.com/bloguldecartier/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.