Acasă Mândriile patriei Top 5 locuri de vizitat în România

Top 5 locuri de vizitat în România

0
DISTRIBUIȚI

Pentru concedii și puțină relaxare, românii în general preferă să părăsească România și să meargă în Europa, fără să știe ce locuri frumoase sunt de vizitat în propria țară. Echipa „Blogul de cartier” vă prezintă top 5 locuri de vizitat în România. Haideți să începem:

Locul 1. Delta Dunării
 
Crezi că după câteva zile în Europa și ceva mâncare sau bautură specifă locației pe care o vizitezi ești mai eliberat de tensiune și mai încărcat spiritual? Te provocăm atunci să ne spui cum îți simți sufletul după un traseu cu barca în inima Deltei Dunării. Iar dacă la întoarcerea din plimbarea lacustră vei fi îmbiat cu bucate specifice bucătăriei lipovenești sau dacă vreun cu pește proaspăt cules din Dunăre și gătit pe un pat de legume ți se va perinda pe sub nas, să nu te împotrivești.
 
Locul 2. Cascada Bigăr, județul Caraș-Severin
 
Se aude că undeva prin anul 2013, cascada ar fii ajuns pe primul loc într-un top internațional al celor mai frumoase cascade din lume, dar este un simplu zvon. De un lucru putem fi siguri și acela este că în apropierea cascadei îți poți lăsa toate problemele și gândurile rele, un fel de „refresh”. Dacă muncim mult putem spune că avem ceva în comun cu calculatoare, deci de ce să nu avem parte de câte un „refresh” de calitate, măcar din când în când?
 
Locul 3.Complexul Harmonie, Predeal
 
Pentru o mică evadare de o noapte sau poate doua, pentru a uita de probleme sau agitația din oraș putem spune că acest complex este un adevărat refugiu fizic și spiritual. Ce poate fi mai frumos decât această priveliște? Ce poate fi mai relaxant decât această liniște în combinație cu o companie placută? 
 
Locul 4.Salina Turda, județul Cluj
 
 
Salina Turda este situată la 30km de Cluj și este unul dintre puținele exemple pozitive dintre munca naturii și cea a omului. Pe lângă o „oază” de sănătate balneară mai puteți găsi amfiteatru, teren de sport, loc de joacă pentru copii, muzeu natural, un lac natural care permite o relaxantă plimbare cu barca și multe alte obiective interesante.
 
Locul 5.Cetatea Alba Iulia Carolina
 
Cetatea Alba Iulia Carolina este un important capitol din istoria Transilvaniei. Orașul Alba Iulia este recunoscut de către toți românii drept locul unde s-a înfăptuit Marea Unire, pe 1 decembrie 1918, iar Cetatea Alba Carolina este considerată emblema municipiului Alba Iulia.

Ne poți susține aici: https://www.patreon.com/bloguldecartier

Ne găsești și pe Facebookhttps://www.facebook.com/bloguldecartier/

Ne găsești și pe Instagramhttps://www.instagram.com/bloguldecartier/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.