Acasă Recomandări NETFLIX | Top 5 filme și seriale

NETFLIX | Top 5 filme și seriale

0
DISTRIBUIȚI

„Blogul de cartier” sare în ajutorul celor care încearcă să păcălească plictiseala în această perioadă dificlă cu filme și seriale pe Netflix. În aceeași situație suntem și noi, iar și cu ajutorul trendingului de pe site-ul gigantului american vă prezentăm un top 5 cu seriale și filme care, spunem noi, te-ar ține lipit de monitor.

Locul 1 – Money Heist ( Casa de Papel )

După cum bine știți, serialul „Casa de Papel” a făcut ravagii după ce a fost cumpărat de către Netflix. În primă instanță, primele doua sezoane au fost vizionate de peste 4.000.000 de oameni, mai ales în Spania dar cu timpul a regresat substanțial până a fost cumpărat de către Netflix. 
Noul sezon a fost așteptat cu sufletul la gură în toată lumea. Mulți l-au terminat chiar din prima zi.

Locul 2 – Locked Up ( Vis a vis )

Macarena acceptă să fie iubita lui Rizos. Sandoval încearcă să o convingă pe Miranda să o trimită pe Macarena, care are viziuni cu o pisica, la un spital psihiatric. Serialul a apărut în anul 2015, are 4 sezoane și se bucură de un succes incredibil, oare acest succes se datorează actrițelor Alba Flores(alias Nairobi din „Casa de Papel”) și Najwa Nimri( alias Alicia Sierra din „Casa de Papel”) ? Se poate.

Locul 3 – Mission Impossible „FALLOUT” (Misiune imposibilă „DECLINUL”)

După cum bine ne-am obișnuit cu gama „Misiune Imposibilă”, putem spune că este un clasic care te ține cu sufletul la gură, mai ales în momentele critice în care agentul își riscă viața contra răului. După o misiune eșuată, Ethan Hunt și echipa sa sunt forțați să colaboreze cu CIA-ul și cu personaje familiare, în încercarea de a salva lumea de un dezastru nuclear.

Locul 4 – Better call Saul 

Serialul are 5 sezoane și a avut onoarea să fie nominalizat de 4 ori pentru la premiile Emmy pentru cel mai bun serial dramatic. Un precursor al evenimentelor din celebrul serial „Breaking Bad”, care urmărește transformarea avocatului mărunt Jimmy McGill în imoralul Saul Goodman te va ține cu sufletul la gură dar îți va oferi si momente amuzante și poți chiar să înveți câte ceva.

Locul 5 – Neortodox

O evreică hasidică fuge din Brooklyn la Berlin pentru a scăpa dintr-o căsătorie aranjată. Un grup de muziceni îi devine familie, dar trecutul nu întârzie să o prindă din urmă.
Filmul apărut în acest an se anunță a fi unul complex care te va aduce dintr-o stare de suspans la una de extaz și de la emoție la dramă în doar câteva secunde. Principalele personaje sunt: Shira Haas, Amit Rahav și Jeff Willbusch.


Ne poți susține aici: https://www.patreon.com/bloguldecartier

Ne găsești și pe Facebookhttps://www.facebook.com/bloguldecartier/

Ne găsești și pe Instagramhttps://www.instagram.com/bloguldecartier/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.